estivotravel logo

  • Kleinschalige terassencamping
  • Prachtig uitzicht over het Gardameer
  • Zwembadcomplex met nieuwe splash pool (2018)
  • Vlakbij de veerboot in het havendorpje Portese

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Eden aan het Gardameer 
Camping Eden in San Felice del Benaco is een compacte terrassencamping in de buurt van Saló. Op camping Eden lijkt het soms alsof je in een schilderij zit. Door de ligging en de terrassen heb je vanaf verschillende hoogtes ware panorama uitzichten over het Gardameer die oogstrelend zijn.  
Camping Eden heeft uiteraard alle voorzieningen die je mag verwachten. Zoals een winkel met broodjes, 2 zwembaden, speelvelden, animatieprogramma, koffiebar en heb je geen zin om te koken? Dan kun je in het vernieuwde restaurant heerlijk eten of wat afhalen om bij de accommodatie op te peuzelen.  

Zwembaden op camping Eden 
Met twee zwembaden, waarvan een vernieuwde splash pool in 2018, is er volop ruimte voor waterpret. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nog twee glijbanen om het nog leuker te maken. Naast de zwembaden zijn er genoeg ligstoelen om heerlijk te ontspannen onder de Italiaanse zon. 
Neem je toch liever een duik in het Gardameer? Tegenover de camping ligt een privé veldje en een steiger waar je kunt genieten van het afkoelende water van het Gardameer. Mocht je wat meer behoefte hebben aan een strandje dan kun je in Portese terecht. Daar ligt een langgerekt kiezelstrand met een wat zachtere afloop het water in. Waterschoenen zijn vanwege de steentjes wel aan te bevelen.  

Camping Eden in de buurt van Saló 
Vanuit het kleine havendorpje Portese kun je met de veerboot eenvoudig naar één van de prachtige plaatsjes aan het Gardameer, zoals Garda en Bardolino. Vlakbij de camping ligt Saló. Absoluut het bezoeken waard. Maar pas op, Salo is zo mooi dat je op slag verliefd kunt worden. Als je over de lange boulevard loopt waan je je in een filmset. Zo mooi! Maar duik ook zeker even het centrum in om de stad in z’n totaliteit te aanschouwen.  

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Eden aan het Gardameer” 
Bezoek het dichtbij gelegen Rocca di Manerba. Dit park, gelegen op een imposant plateau met hoge kliffen en verre uitzichten, biedt uitdagende wandelingen waarbij je kunt wegdromen in een mooie omgeving.  

Adres camping Eden 
Camping Eden
Via Preone 45
25010 San Felice del Benaco (BS) 
Gardameer, Italië 

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties