estivotravel logo

  • Veel faciliteiten op de camping
  • Direct aan het Gardameer
  • Gezellige familiecamping
  • In de omgeving veel activiteiten

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Garda Village
Camping Garda Village is gelegen aan het Gardameer, op 3,5 kilometer van het centrum van Sirmione. Het is een resort met veel faciliteiten, op de camping zijn veel activiteiten voor jong en oud. De jongsten kunnen spelen in de speeltuin of deelnemen aan de activiteiten van de miniclub. ’s Avonds worden er shows opgevoerd voor het hele gezin. Op de camping kan je ook veel sporten uitoefenen. Er zijn verschillende sportvelden waar toernooien worden georganiseerd, zoals beach volleybal, tennis of basketbal. Ontdek wie de nieuwe Robin Hood is op de boogschietbaan of ga met de wind in de haren het Gardameer op met een windsurfboord. Na al deze activiteiten is het tijd voor een heerlijke maaltijd. Een avond geen zin om te koken? Op camping Garda Village is er uiteraard de Italiaanse keuken met heerlijke pizza’s. Na de pizza sluit je de maaltijd af onder het genot van een van de ijsspecialiteiten. Ook is er de mogelijkheid om in de verschillende bars te genieten van een hapje en een drankje. Zo biedt Bar Teatro een prachtig uitzicht over het Gardameer en op het podium voor de familieshows. 

Zwembad op camping Garda Village
Water is een belangrijk onderdeel van een vakantie in Garda Village. De camping ligt niet alleen aan het Gardameer, maar er is ook een zwembad op de camping waar je heerlijk in kunt zwemmen. Het kinderbad is verbonden aan het zwembad, waardoor de jonge kinderen goed in zicht blijven, terwijl je zelf geniet in het bubbelbad. De bar direct aan het zwembad is ideaal voor een verkoeling op warme zomerdagen. Liever een wijds uitzicht? Aangrenzend op camping Garda Village is het strand met schaduwrijke plekjes onder de bomen. Neem een verkoelende duik in het frisse water van het Gardameer, dat overspoeld wordt met water uit de Alpen. Toe aan een hapje of drankje? Direct aan het Gardameer is bar Spiaggia. Hier kan je aan het water genieten van een verkoelend drankje.

Camping Garda Village in de buurt van Sirmione
Deze camping aan het Gardameer is zeer gunstig gelegen, er is namelijk genoeg te beleven in de omliggende gebieden. Zo zijn er excursies mogelijk naar Verona, Venetië of Milaan. Daarnaast zijn de dorpjes in de buurt ook zeker een bezoek waard, om wat leuke souvenirs te scoren op de Italiaanse markt. Voor een actievere dag is het nabijgelegen attractiepark Gardaland een aanrader, plezier gegarandeerd!

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Garda Village”
Bezoek het dorpje Salò, dat behoort tot de mooiste dorpjes van het Gardameer. Dit is een goede plek om heen te gaan wanneer je even weg wilt van alle massatoerisme. Er zijn tal van musea en historische villa’s om de dag door te brengen.

Adres camping Garda Village
Camping Garda Village
Via Coorti Romane 47
25019 Sirmione
Brescia, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties