estivotravel logo

  • Kleinschalige, gastvrije familiecamping
  • Direct aan het Gardameer
  • Vlakbij Gardaland
  • Leuk animatieprogramma

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Gasparina aan het Gardameer
De kleinschalige familiecamping Gasparina ligt direct aan het Gardameer. Om de hoek van de camping ligt het bekende park Gardaland. De camping is helemaal ingericht op vakanties met de kleintjes. Met een leuk zwembad en animatieprogramma. Dit maakt camping Gasparina de perfecte bestemming voor een vakantie met de kinderen.

Zwembaden op camping Gasparina
Camping Gasparina heeft een heerlijk 25 meter bad en een jacuzzi om in te ontspannen. Uiteraard is er ook een klein kinderbadje waar de kleintjes heerlijk kunnen spetteren en plonsen terwijl je zelf lekker in één van de ligstoelen met een tevreden glimlach kunt toekijken naar de waterpret. Bij de bar kun je ondertussen een ijsje halen of een verkoelend drankje bestellen.

Camping Gasparina in de buurt van Peschiera del Garda
Met Gardaland om de hoek is het natuurlijk eenvoudig om dit toffe park te bezoeken. Je kunt de kaarten al aanschaffen bij de receptie. Zo kun je gelijk naar binnen. Als je zin hebt om te wandelen kun je in een half uur langs het water naar het prachtige Peschiera del Garda lopen. Dit kan ook gemakkelijk met de fiets en dan zijn ook Sirmione en Lazise makkelijk te bereiken.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Gasparina”
Uiteraard is een bezoek aan één van de vele themaparken zo gemaakt. En dat is ook harstikke leuk. Maar wil je een keer echt even ontsnappen en je volledig ontspannen? Dan raden we je aan om eens een bezoek te brengen aan het Parco Termale del Garda. Of te wel, de thermale baden bij Cola.

Adres camping Gasparina
Camping Gasparina
Via Gasparina, 13
37014 Castelnuovo del Garda
Gardameer, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties