estivotravel logo

  • Kleinschalige familie camping
  • Dichtbij Venetië gelegen
  • Loopafstand naar zandstrand
  • Meerdere zwembaden

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Italy Village
Op camping Italy Village ervaar je veel vakantieplezier. Deze kleinschalige camping, direct aan de Adriatische kust van Italië, ligt op loopafstand van een zandstrand. Camping Italy Village is een echte familiecamping, met een vriendelijke en gezellige sfeer, dicht bij bekende plaatsen zoals Lido di Jesolo en Punta Sabbioni. Als gast van camping Italy Village mag je gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen camping Union Lido. Via een poort die beide campings met elkaar verbindt, is Union Lido gemakkelijk bereikbaar. Daarom kan het grote zwembad van camping Union Lido ook worden gebruikt voor uren zwem- en speelplezier!

Zwembaden op camping Italy Village
Op camping Italy Village is er een zwembad voor volwassenen met een bubbelbad en een zwembad voor kinderen met een glijbaan. Er is ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de 2 grote waterparken van de grote camping Union Lido.
Naast waterplezier zijn er ook sportactiviteiten beschikbaar, zoals beachvolleybal, fitness en tafeltennis. De animatie op de camping biedt veel amusement en voor de kleintjes is er de Mini Club en een speeltuin. Voor dagelijkse boodschappen kan je naar de supermarkt op de camping. Het is echter niet nodig om elke dag te koken, want er is een snackbar, pizzeria en restaurant met een veel keuze.

Camping Italy Village in de buurt van Venetië
Een boottocht naar Venetië is natuurlijk een must tijdens een vakantie op camping Italy Village. De veerboot naar Venetië vertrekt vanuit Punta Sabbioni, slechts een paar kilometer verderop. Naast Venetië zijn er tal van andere eilanden die kunnen worden bezocht, zoals Burano en Murano, waar unieke kunstwerken van glas worden gemaakt.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Italy Village”
Het eiland Burano is waarschijnlijk het meest kleurrijke eiland in Italië. De huizen zijn geschilderd in de helderste kleuren en wanneer de zon schijnt, is Burano als een levend schilderij waar je doorheen wilt blijven lopen.

Adres camping Italy Village
Camping Italy
Via Fausta 272
30013 Cavallino
Venetië, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties