estivotravel logo

  • Gastvrije, kindvriendelijke camping
  • Direct aan het strand
  • Zwembad met apart kinderbad
  • Slechts 10 minuten rijden naar Venetië

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Jesolo Family Village
Midden in een pijnbomenbos ligt de familiecamping Lido di Jesolo. De camping onderscheidt zich door de huiselijke en gastvrije sfeer. De camping kenmerkt zich als een echte familiecamping door de activiteiten die er georganiseerd worden. Het animatieteam tovert een glimlach op ieders gezicht en zorgt ervoor dat kinderen en tieners niet meer naar huis willen! Op de camping worden onder andere een kinderdisco, creatieve spelletjes, sporttoernooitjes en avondvoorstellingen georganiseerd. Zelfs op het privéstrand van de camping kun je deelnemen aan activiteiten. De ideale mogelijkheden om vriendjes te maken. Aan de interne mens is ook gedacht. Op de camping zijn verschillende menu’s te verkrijgen en er is natuurlijk een echte Italiaanse pizzeria. 

Zwembad op camping Jesolo Family Village
Naast het grote zwembad waar je heerlijk baantjes kunt trekken of aquafitnessen is er een apart peuterbad met leuke wateractiviteiten. Liever genieten van de Italiaanse zon? Dat kan op de ligbedden die rondom het zwembad staan. Deze ligbedden kunnen kosteloos gebruikt worden. Voor een lekkere verkoeling kun je naar de poolbar. Toch met de voeten in het zand? Vanaf de camping loop je zo het privéstrand op, vanwaar je zo het langzaam aflopende zeewater in loopt. Ideaal voor kinderen om te spelen en te zwemmen. De camping biedt ook een strandservice aan, zo kunnen er ligbedden en parasols worden gehuurd. Dat maakt een dag aan zee helemaal af.

Camping Jesolo Family Village in de buurt van Lido di Jesolo
Vanaf Lido id Jesolo breng je zo een bezoek aan Venetië. De camping organiseert excursies, maar je kunt het ook makkelijk zelf bezoeken. Vanaf Punta Sabbioni pak je de boot naar Venetië waar een bezoek aan het San Marco plein. Verken dit oude eiland met kleine straatjes en prachtige oude gebouwen. Vanaf de camping is het ook mogelijk om een excursie nar Burano en Murano of de eilanden van de Lagune te maken. Voor de kinderen is er ook waterpark Aqualandia. Heerlijk een dag glijden van de glijbanen en zwemmen.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Jesolo Family Village”
Maak een wijntrip in de omgeving. Vanuit Lido di Jesolo bereik je de meest beroemde wijnroutes zoals Strada del Prosecco. Heerlijk koel glaasje op een zonnige dag, maakt de dag goed.

Adres camping Jesolo Family Village
Camping Jesolo Village
Viale Oriente n. 144
30016 Lido di Jesolo
Venice, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties