estivotravel logo

  • Gelegen in prachtig pijnbomenbos
  • Goed uitgeruste 4-sterrencamping
  • Vlakbij 4 nationale parken
  • Direct aan het strand

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Kozarica
Camping Kozarica is gelegen in een pijnbomenbos in Dalmatië, Kroatië. De camping is voorzien van alle voorzieningen die je verwacht bij een 4-sterrencamping. Geniet ’s ochtends van een koffie in koffiebar, terwijl je onderweg bent naar de supermarkt voor de verse boodschappen. De kinderen genieten ondertussen in de speeltuin. De camping is uniek gelegen door de directe verbinding met het strand en de wandelroute langs de kust naar het centrum van Pakostane. In de buurt van de camping liggen maar liefst 4! nationale parken en 2 natuurparken. Deze camping staat garant voor een diverse vakantie.

Waterplezier op camping Kozarica
Op camping Kozarica is geen zwembad, maar die mis je ook niet. Vanaf de camping loop je zo naar het gezellige blauwe strand met de helderblauwe zee. Het strand is voorzien van kiezels, afgewisseld met plateaus en rotsen. Geen nood, want de kinderen kunnen in één van de speciaal aangelegde ‘zandbakken’ toch zandkastelen bouwen. De verschillende baaitjes zorgen voor veel afwisseling en hierdoor kun je lekker de zee inlopen. Op een gedeelte van het strand zorgen de bomen voor de nodige verkoeling tijdens warme dagen.

Camping Kozarica in de buurt van Pakostane
Pakostane heeft een unieke ligging, doordat het zuiden grenst aan de zee en het noorden aan het prachtige vogelreservaat, het Vranameer. Vanaf Pakostane ben je zo in de historische steden Zadar en Sibenik. De perfecte plekken om het cultureel erfgoed van Kroatië te ontdekken.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Kozarica”
Bezoek het bekende nationale park Krka. Hier ontsnap je even aan de drukte van de steden en verwonder je je over de prachtige natuur. Heerlijk met het gezin wandelen en genieten van het natuurschoon dat Kroatië allemaal te bieden heeft. 

Adres camping Kozarica
Camping Kozarica
ul. Brune Bušića 43
23211 Pakoštane
Dalmatië, Kroatië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties