estivotravel logo

  • Gezellige familiecamping
  • Omgeven door culturele plekken
  • Waterpark met verschillende zwembaden
  • Mooie locatie tussen de dennenbomen

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Laguna Village
Deze gezellige familiecamping ligt midden tussen de pijnbomen. Zo ervaar je de ultieme rust en in de hete zomermaanden biedt dit verkoeling. De camping grenst direct aan de prachtige lagune, wat goed de schoonheid laat zien van deze omgeving. Zelfs Ernest Hemmingway liet zich inspireren door deze omgeving voor zijn boek “Across the River and Into the Trees”. Vanaf de camping kun je via het fietspad veilig de omgeving verkennen (fietsen zijn ook te huur op de camping). Het plaatsje Caorle is vlakbij en via het voetgangers-fietspad “Porot Falconera-Casoni” doorkruis je het achterland naar het prachtige eiland Casoni. Op de camping zelf is ook genoeg te doen. Het animatieteam heeft elke dag een uitgebreid programma voor jong en oud en ’s avonds worden er shows gegeven voor het hele gezin. 
Voor de lunch of het diner is het restaurant elke dag geopend voor verschillende maaltijden. Toch liever bij de accommodatie eten? Dan kunnen de smakelijke maaltijden ook afgehaald worden. Ook de supermarkt en bazaar zijn dagelijks geopend voor vers brood en boodschappen. Deze camping is voorzien van alle gemakken.

Zwembaden op camping Laguna Village
De camping beschikt over drie zwembaden. Een groot zwembad met verschillende dieptes, zo is er gedacht aan de peuters die rustig kunnen wennen aan het water of volwassenen die willen genieten van een massage in het relaxgedeelte. De kinderen vermaken zich op de glijbaan of met het maken van duiken.
Het rechthoekige zwembad is ideaal voor het trekken van baantjes zonder speelgoed of speeltuinen. Als je bent uitgezwemd kun je heerlijk ontspannen in het grote ronde bubbelbad. 

Camping Laguna Village in de buurt van Caorle
Caorle is een van de meest fascinerende steden van de Noord-Adriatische Kust. Dit prachtige dorp is onveranderd, waardoor de geschiedenis hier goed te zien is. Bewandel de traditionele paden langs de gekleurde kleine huisjes, oude vissershutten met rieten daken en de prachtige kathedraal. Het autovrije centrum wordt elke avond levendig wanneer de verschillende visrestaurants, gelateria’s en karakteristieke winkels de deuren openen. Op slechts 20 km van Caorle ligt het prachtige Concordia. Hier kan je talloze Romeinse vondsten bewonderen uit het Laat-Romeinse rijk, het is een van de meest interessante archeologische vindplaatsen in Noord-Italie.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Laguna Village”
Bezoek in Caorle het pittoreske Madonna dell’Angelo Sancturary aan het einde van de klif. Dit heeft een adembenemend uitzicht. Ook een tocht met een bragozzo is een aanrader. Vanuit de boerderij Palangon kan je met deze typisch houten boot met platte bodem de meest afgelegen en fascinerende plekken van de lagune ontdekken.

Adres camping Laguna Village
Camping Laguna Village
Via dei Cacciatori 28
30021 Caorle
Venetie, Italie

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties