estivotravel logo

  • Verzorgde en levendige familiecamping
  • Direct aan schone, azuurblauwe zee
  • Met eigen zandstrand
  • Familie zwembad en diverse buitenbaden

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Lanterna
Camping Lanterna is een prachtig gelegen familiecamping direct aan het strand. Uniek is het aangelegde zandstrand met uitzicht over de baai. Terwijl de kinderen zich vermaken op het strand, kan je zelf met een drankje in de strandbar genieten van de Kroatische kust. Op de camping is er genoeg lekker eten en drinken in de verschillende restaurants. Voor het vermaak zijn er verschillende themadorpen met activiteiten voor jong en oud. Op het centrale plein zijn vele winkels met lokale producten te vinden. Er is zelfs een markt met verse vis en schaaldieren en een groentewinkel. Mocht je geen zin hebben om zelf in de keuken te staan, dan kan je bij de verschillende restaurants genieten van Kroatische en Italiaanse lekkernijen. Terwijl de kinderen genieten van de verschillende kidsclubs of hun dansmoves showen bij de showprogramma’s, kunnen de ouders ontspannen in de wellness en beautysalon. De jeugd kan hun energie kwijt in de prachtige baai tijdens één van de vele watersporten of in het amusementscenter.
Lanterna Camping Resort is gelegen in een mediteraanse omgeving, omringd door pijnbomen en eikenbomen, direct aan de prachtige kustlijn van het schiereiland Lanterna.

Zwembaden op camping Lanterna
Het familiezwembad op Camping Lanterna is gelegen in het prachtige bos en biedt plezier voor het hele gezin. De kinderen zullen zich in één van de zwembaden vermaken op de glijbanen en het piratenschip. Op de grote ligweide in het zwembadpark kun je heerlijk tot rust komen. Het hoofdzwembad op de camping biedt uitzicht over de zee en is gevuld met zeewater, om zo de Kroatische zee in het klein te ervaren. Voor de kleinsten is er een zwembad met zoet water en speeltoestellen naast te vinden.

Camping Lanterna in de buurt van Novigrad en Poreč
Camping Lanterna ligt aan de Kroatische kust in de mooie omgeving Istrië. Ideaal dus voor een verblijf aan de kust, maar een bezoek in de omgeving is zeker de moeite waard. Via een prachtige route over de rivier Mirna is het mogelijk om het schilderachtige historische stadje Novigrad bezoeken. Op enkele autominuten afstand ligt Poreč, met zijn smalle straatjes en authentieke pleintjes een leuke plek om te bezoeken. Voor een actievere dag ligt Aquapark Istralandia vlakbij voor genoeg uren plezier!

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Lanterna”
We raden zeker een dagtochtje aan naar de mooie heuveldorpjes in het binnenland. Het binnenland van Istrië is echt prachtig en doet absoluut niet onder voor de kuststreek.

Adres camping Lanterna
Camping Lanterna
Lanterna 1
52465 Tar
Istrië, Kroatië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties