estivotravel logo

  • Mooi nieuw zwembad
  • Ruim opgezette familiecamping
  • Direct aan mooi, breed strand
  • De camping beschikt over 3 restaurants

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Park Umag
Direct aan de kust van Istrië vindt u de goed onderhouden, ruim opgezette camping Park Umag. De camping ligt in een prachtig park van Mediterrane planten. Hier kunt u heerlijk doorheen wandelen richting de barbecueën aan zee. Doordat de camping uitgestrekt is heeft u vanaf meerdere plekken snel toegang tot de zee. Door de ruime opstelling van de camping ervaart u het ‘kampeergevoel’.
Camping Park Umag ligt direct aan de zee in een groene omgeving. Langs de camping loopt een boulevard waar u ‘s avonds heerlijk kunt flaneren. Aansluitend kunt u een verfrissend drankje drinken in de strandbar. Voor de jeugd is er een adrenalinepark met trampolines, een tienerclub en een disco op 7 km afstand. Met het minitreintje bent u snel van uw accommodatie bij de restaurants om te genieten van een maaltijd. Liever een maaltijd laten bezorgen? Als u uw locatie doorgeeft, wordt u maaltijd bezorgd.

Zwembad op camping Park Umag
Camping Umag beschikt over een mooi zwembadcomplex met mooie ligweides. De kinderen vermaken zich in het zwembad op de glijbanen en bij de animatie. Uiteraard kunt u ook genieten van de Kroatische zee vanaf één van de plateaus of grasweides, ontspannen met de golvende zee op de achtergrond. 
Vanaf 2020 is er een nieuw zwembadcomplex van maar liefst 1,700m2 wateroppervlak! Dit nieuwe zoetwatercomplex omvat een activiteitenzwembad, een kinderbad met waterspeelgoed en glijbanen en een overdekt babybad met nog meer waterspeelgoed. 

Camping Park Umag in de buurt van Poreč
In de omgeving van camping Umag zijn veel stadjes te bezoeken, zoals Poreč (33 km), Umag (9 km) en Novigrad (16 km). In deze stadjes vindt u leuke winkeltjes en lekker restaurants. Voor de waterliefhebbers mag een bezoek aan aquapark Istralandia niet ontbreken.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Park Umag”
In het zuidelijkste puntje van Istrië ligt het schiereiland van Premantura en het National Park Kamenjak. Dit schiereiland is een prachtig natuurgebied dat bekend staat om de mooie baaitjes, kraakhelder water, verlaten stranden en hoge kliffen. Zeker een bezoek waard, en de echte waaghalzen kunnen een sprong vanaf de klif wagen!

Adres camping Park Umag
Camping Park Umag
Ladin gaj 132a
52470 Umag
Istrië, Kroatië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties