estivotravel logo

  • Kleinschalige camping voor de hele familie
  • Spraypark met apart kinderbad
  • Direct aan breed zandstrand
  • Animatieteam voor zowel jong als oud

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Residence Village
Camping Residence Village is een klein en overzichtelijk vakantiedorp midden in de prachtige natuur. Met een animatieprogramma geschikt voor jong en oud en activiteiten op het strand kunnen de kinderen zich hier prima vermaken. Je nodige boodschappen kan je halen in de campingwinkel of eet een echte Italiaanse pizza in het restaurant. Camping Residence Village biedt de ideale strandvakantie aan de Adriatische Zee.

Zwembaden op camping Residence Village
Er is genoeg zwemplezier te vinden op camping Residence Village, want naast het grote zwembad midden op de caming is er sinds 2017 ook een fantastisch spraypark. De kinderen zullen hier zeker niet vervelen. Rondom het zwembad kan er geluierd worden op de ligweides of op de ligbedden tegen een kleine betaling. Vanuit de camping loop je zo het goudgele strand op voor een verfrissende duik in de zee.

Camping Residence Village in de buurt van Cavallino en Jesolo
Camping Residence Village ligt vlakbij Jesolo, waar winkelliefhebbers hun hart kunnen ophalen in de langste winkelstraat van Italië, deze is namelijk 8 kilometer lang! Voor een dagje waterpret kunnen de kinderen spanning en sensatie opzoeken in Acqualandia. Uiteraard is Venetië ook zeker het bezoeken waard, en vergeet dan ook niet de eilandjes Murano en Burano te bezoeken.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Residence Village”
Do as the locals do en bezoek de lokale markt! Op dinsdag is de markt in Cavallino, op donderdag is deze in Treporti. Heerlijk om overheen te slenteren, lokale lekkernijen te proeven of kleding te kopen.

Adres camping Residence Village
Camping Residence Village
Via F. Baracca, 47
30013 Cavallino-Treporti
Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties