estivotravel logo

  • Levendige en gezellige familiecamping
  • Direct aan mooi, breed strand
  • Veel faciliteiten op de camping
  • Waterpark met 4 zwembaden en glijbanen

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping San Francesco
Camping San Francesco is een leuke camping direct aan het strand. Hier kan je heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige Adriatische Zee. Liever actiever bezig zijn? Ook dat kan op camping San Francesco. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals teamspellen, tennistoernooien of zeilen. Camping San Francesco is een camping met animatie en veel speelvelden en sportmogelijkheden. Er worden sportactiviteiten georganiseerd zoals voetbal, volleybal, tafeltennis en basketbal toernooien. In het zwembad is er aquagym of maak een heerlijke wandeling in het park op de camping. Liever een potje tennis met vrienden of familie? Rackets en ballen kunnen bij de receptie worden opgehaald.

Zwembaden op camping San Francesco
Op San Francesco zijn meerdere zwembaden, waar het hele gezin heerlijk kunt spetteren. Naast de zwembaden is er een Aquapark (kleine toeslag) met 4 zwembaden, 2 glijbanen en een whirlpool. Voor een snack of verfrissend drankje kan je terecht bij de nieuw geopende piratenbar. De zwembaden zijn verdeeld over de camping, zodat je altijd dicht bij een zwembad staat. Aan het strand ligt een tropisch zwembad en in het grote zwembad zijn er de hele dag wateractiviteiten. De afgelopen jaren heeft de camping het Garden Water Park volledig vernieuwd en is het Penelope zwembad gemoderniseerd voor nog meer waterplezier.

Camping San Francesco in de buurt van Caorle
Net buiten de camping vertrekt de bus naar het centrum van Caorle. Hier is het genieten van gezellige restaurants en winkelen. Liever een dag naar een groot waterpark? Vlakbij de camping is Aqualandia (Lido di Jesolo). Hier kan het hele gezin een dag spenderen in de spannende attracties.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping San Francesco”
Wanneer je Caorle bezoekt, kun je zeker de kliffen niet overslaan. Vanaf hier zie je de oude stad en de zee, een indrukwekkend uitzicht waarmee je heel Caorle in één keer kunt bekijken. Scogliero Viva is waar de magie gebeurt en in 1992 besloot de Treviso-beeldhouwer Sergio Longo om beelden van Neptunus en de nimfen in de klif te snijden. Tegenwoordig blijft de klif een van de beroemdste natuurgebieden van Italië.

Adres camping San Francesco
Camping San Francesco
Viale Selva Rosata 1
30021 Duna Verde
Venezia, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties