estivotravel logo

  • Levendige familie camping
  • Directe toegang tot zandstrand
  • Groot waterpark met glijbanen
  • Dichtbij Venetië gelegen

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Sant Angelo Villlage
Camping Sant Angelo Village is direct verbonden met een prachtig zandstrand aan de Adriatische kust. Deze supercaming heeft alles en meer, en het is om die reden meer dan gerechtvaardigd dat er 5 sterren naast de naam staan. Het is een plek om naar uit te kijken om de zomervakantie door te brengen.

Zwembaden op camping Sant Angelo Village
Het zwembad is het blauwe hart van de camping. Een groot waterpark met meerdere, leuke glijbanen en mooie terrassen zijn de ideale plek om uren met het hele gezin door te brengen. Terwijl de ouders ontspannen op de ligbedden, kunnen de kinderen deelnemen in de vele activiteiten die georganiseerd worden door het professionele animatie team, van ’s ochtends tot ’s avonds. Speciaal voor de allerkleinsten is er een apart zwembad met glijbanen. Ook is er de mogelijkheid om avontuur op te zoeken tijdens diverse watersporten, zoals surfen, waterskiën en kanoën.

Camping Sant Angelo in de buurt van Venetië
De vlakke regio rondom Jesolo en Venetië is een geweldige optie om te gaan fietsen. Met de auto zijn er verschillende dagtrips mogelijk, onder andere naar Verona, Padova en natuurlijk Venetië. Wanneer je nog meer waterplezier zoekt, bezoek dan zeker het waterpark Acqualandia. Daarnaast is het heerlijk om te slenteren over de marktjes in Cavallino of om te winkelen in Lido di Jesolo.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Sant Angelo Village”
Erg speciaal op camping Sant Angelo Village is de prachtige rozentuin, waar een parkachtige omgeving is gecreëerd om een rustige sfeer te garanderen.

Adres camping Sant Angelo Village
Camping Sant Angelo Village
Via F. Baracca 63
30013 Cavallino-Treporti
Venetië, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties