estivotravel logo

  • Direct aan het Gardameer
  • Op slechts 1km van Bardolino
  • Gelegen tussen wijngaarden
  • Kinderbad met speeltoestellen

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Serenella
Camping Serenella is centraal gelegen tussen Bardolino en Garda. Vanaf de camping heb je direct toegang tot het Gardameer, waar heerlijk afgekoeld kan worden. Camping Serenella beschikt over alle faciliteiten die je mag verwachten van een 3-sterren camping aan het Gardameer. Er worden dagelijks diverse activiteiten georganiseerd zoals aquagym en sporttoernooien. In de avonden kun je genieten van de thema-avonden. Voor de creatievelingen worden er cursussen sieraden maken georganiseerd en de kleintjes kunnen hun creativiteit kwijt op de miniclub. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer op de minidisco, om vermoeid de heerlijke vakantiedag af te sluiten. Op camping Serenella hoef je niet te koken. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt of een diner met schitterend panoramisch uitzicht. Liever bij de eigen accommodatie eten? Haal lekker een maaltijd af!

Zwembaden op camping Serenella
Camping Serenella heeft 2 zwembaden. Het grote zwembad is perfect om baantjes te trekken, terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderbad. De waterratten kunnen eindeloos genieten van de watertoestellen. Om uit te rusten staan er ligbedden en parasols rondom het zwembad. Deze kunnen gratis gebruikt worden.
Vanaf het zwembad loop je zo naar het Gardameer. De aanlegsteiger is ideaal om een verkoelende duik vanaf te nemen. De ligweide langs het meer is van gras en ideaal om te genieten van de heerlijke zomerse temperaturen.

Camping Serenella in de buurt van Bardolino
Vanaf camping Serenella loopt een wandelpad naar Bardolino en Garda. Via dit 3 kilometer lange pad loop je door prachtige natuur en adembenemende landschappen. De camping is gelegen in de wijngaarden, waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Pretpark Gardaland en Canevaworld liggen ook dichtbij. Het park met speelattracties is geschikt voor jong en oud.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Serenella”

Pak de fiets en ga de wijngaarden in. Vanaf de fiets heb je meer tijd om te genieten van de mooie uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij één van de wijnhuizen en krijg je misschien zelfs een rondleiding. 

Adres camping Serenella
Camping Serenella
Località Mezzariva 19
37011 Bardolino
Verona, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties