estivotravel logo

  • Direct aan 4 km lang strand
  • Levendige en gezellige familiecamping
  • Zout water zwembad met uitzicht over de zee
  • Dichtbij nationaal park Krka

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Solaris Beach Resort
De vakantiedagen doorbrengen bij het zwembad of aan het strand? Of juist liever sportieve activiteiten ondernemen? Camping Solaris Beach Resort heeft het allemaal. Daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden in de omgeving.

Zwembad op camping Solaris Beach Resort
Camping Solaris Beach heeft een zwembad gelegen aan het strand met prachtig uitzicht over de zee. Het zwembad heeft verschillende diepten zodat zowel kinderen als volwassenen heerlijk kunnen zwemmen. Toch liever een duik in de zee? Stap uit het zwembad zo de zee in. Het waterpark (Amadria Waterpark) op Camping Solaris Beach is tegen betaling. De kosten zijn ongeveer 80 tot 100 kuna per dag/per persoon.

Camping Solaris Beach Resort in de buurt van Sibenik
Camping Solaris Beach ligt in een natuurrijke omgeving met veel bezienswaardigheden. Vlakbij de camping ligt UNESCO stad Sibenik, bekend om de prachtige gebouwen. Op korte afstand ligt het Nationaal Park Krka, dat zeker een bezoek waard is. Dit is een ideale omgeving voor mooie wandelingen.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Solaris Beach Resort”
Maak een wandeling of fietstocht langs de kust van het Sint-Antoniuskanaal. Dit kanaal loopt van het Sint-Nicolaasfort in Zablace tot de haven van Sibenik en heeft een spectaculair uitzicht op Sibenik en de archipel.

Let op: Er zijn kosten voor het parkeren van uw auto’s, in de periode 30-06-2022/31-08-2022 kost dit 7 euro per dag, daarbuiten kost dit 5 euro per dag. 

Adres camping Solaris Beach Resort
Camping Solaris Beach Resort
Hoteli Solaris 86
22000 Sibenik
Dalmatië, Kroatië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties