estivotravel logo

  • Sfeervolle camping voor de hele familie
  • Unieke ligging binnen de muren van een klooster
  • Zwembaden met apart kinderbad
  • Prachtig uitzicht op de bergen

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Toscolano
Omringd door de muren van een 14-eeuws klooster vind je camping Toscolano, gelegen direct aan het Gardameer. Deze camping is een waar plaatje: zelfs het betreden van de camping gaat via de oude poort van het klooster. Dan hebben we het nog niet eens over het uitzicht gehad, want vanuit de camping kijk je direct uit op het indrukwekkende berglandschap rondom het meer. Camping Toscolano is een sfeervolle, maar eenvoudige familiecamping met veel groen.

Zwembaden op camping Toscolano
Droom heerlijk weg op je ligbedje aan het zwembad met een adembenemend uitzicht op de bergen. In het totaal heeft de camping 3 zwembaden, waarbij het langwerpige bad perfect is om wat baantjes te trekken. Daarnaast kunnen de kinderen zonder zorgen spelen in het aparte kinderbad. Een klein, maar fijn kiezelstrandje ligt op loopafstand van de camping. Watersportliefhebbers hebben aan het meer een oneindige bron aan mogelijkheden.

Camping Toscolano in de buurt van Maderno en Sirmione
Er is zeker meer dan genoeg te doen in de buurt van de camping! Vooral aan het Gardameer liggen meer dan genoeg charmante dorpjes om te ontdekken. Vergeet ook zeker niet de boot hiervoor te nemen. Ook de natuur is hier prachtig, bezoek bijvoorbeeld Parco Alto Garda Bresciano met het stuwmeer Lago di Valvestino en de Brasa Kloof.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Toscolano”
Om Toscolano te leren kennen op een educatieve manier is een bezoek aan het papiermuseum zeker de moeite waard. De papierindustrie is namelijk zeer belangrijk in Toscolano. Al sinds de Middeleeuwen is de papierindustrie niet weg te denken, en dit is tot op de dag van vandaag niet anders. Zo wordt er in de oude papiermolen nog steeds papier geproduceerd.

Adres camping Toscolano
Camping Toscolano
Via Religione 88
25088 Toscolano Maderno
Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties