estivotravel logo

  • Direct aan zandstrand
  • Zwembad met apart kindergedeelte
  • Actief animatieteam voor sport en spel
  • Luxe lodgetenten

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Valkanela
In een prachtige baai tussen Vrsar en Funtana ligt camping Valkanela. Deze familiecamping heeft een prachtig 3 kilometer lang aangelegd zandstrand. Terwijl de kinderen zandkastelen bouwen, kunnen de ouders in de strandbar genieten van een drankje. De ligging van camping Valkanela is ideaal om uitstapjes te maken. De mooie omgeving nodigt uit om lange wandelingen of fietstochten te maken. Camping Valkanela ligt direct aan het strand. Er is vanaf de camping de mogelijkheid om mooie strandwandelingen te maken of met een boot te water te gaan. In de baai liggen kleine eilandjes waar je prachtig langs kunt varen. Op de camping ontmoeten de kinderen elkaar in de verschillende speeltuintjes, tijdens het dansen of trampolinespringen. ’s Avonds kan je genieten van de romantische zonsondergang onder het genot van een heerlijke maaltijd in het restaurant aan het strand.

Zwembaden op camping Valkanela
De zwembaden op camping Valkanela bieden plezier voor jong en oud. Er is een peuterbad, juniorpool en een bad van 1.35 meter diep. Bij de poolbar kan je ultiem genieten van een cocktail of snack en de ligbedden bij het nieuwe zwembad nodigen uit om heerlijk te relaxen.

Camping Valkanela in de buurt van Vrsar
Vanaf de camping kan je het pittoreske dorpje Vrsar zien liggen. Hier kan je winkelen en als afsluiting een hapje doen in een gezellig restaurant aan de haven. Vanaf Vrsar kan je ook de boot nemen naar Rovinj, waar je het gevoel hebt in Venetië te zijn. Een hapje in één van de Italiaanse restaurants is zeker een aanrader!

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Valkanela”
Bezoek het Limski kanaal, de indrukwekkende kliffen en schitterende uitzichtpunten blijven je zeker bij. Geniet van een maaltijd in de piratengrot, waar een piratenrestaurant is gevestigd. Zo waan je je helemaal terug in de tijd toen dit kanaal nog een belangrijke grens was.

Adres camping Valkanela
Camping Valkanela
Valkanela
52452 Vrsar
Istrië, Kroatië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties