estivotravel logo

  • Direct aan zandstrand
  • Gezellige familiecamping
  • Verschillende zwembaden
  • Veel activiteiten op de camping

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Vigna Sul Mar
Camping Vigna Sul Mar is een camping met veel faciliteiten op en rondom de camping. Rondom de camping zijn veel excursies mogelijk. Er liggen mooie wandel- en fietsroutes langs de camping en beschik je over de mogelijkheid om boottochten te maken. In het binnenland liggen verschillende dorpen en steden die zeker een bezoek waard zijn. Zo zijn er de ‘kunststeden’ Ravenna (30km), Ferrara (50km) en Venetië (90km), waar cultuur en historie samenkomen. Bewonder de monumenten en geniet van een heerlijk Italiaanse maaltijd om uw dag mee af te sluiten. 
Het strand van camping Vigna Sul Mar is privé en exclusief voor gasten van de camping. Ook op het strand is genoeg te doen, het animatieteam organiseert elke dag activiteiten zoals beachvolleybal toernooien en watergymnastiek. Voor de jonge kinderen is de Mini-club actief op het strand. Liever niet met de voeten in het water of zand; dan zijn er ook verschillende sportvelden op de camping. Op deze sportvelden worden ook sporttoernooien gehouden, waar je aan deel kan nemen.

Zwembaden op camping Vigna Sul Mar
Het zwembadcomplex bestaat uit 3 verschillende zwembaden. Er is een sportzwembad voor wie van zwemmen houdt, een relax zwembad met waterstralen en een apart kinderbad met een diepte van max. 40 cm. In het kinderbad kunnen de kleinsten veilig spelen op de kleine waterval en opblaasbare glijbanen. In en rond het zwembad is het animatieteam aanwezig voor het organiseren van spelletjes. Zo kan je elke dag meedoen aan diverse sportactiviteiten.

Camping Vigna Sul Mar in de buurt van Lido di Pomposa
Lido di Pomposa is een plaatsje aan het strand. Hier kan je heerlijk genieten van de Italiaanse zon en de warme temperaturen. Mocht je uitgekeken zijn op de plaatsen rondom de camping, dan zijn er op korte afstand veel kunststeden of je pakt de boot naar Venetië.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Vigna Sul Mar” 
Plan een boottrip naar Commacchio vallei. Heerlijk genieten van de rust en prachtige natuur. Onderweg zijn er meerdere plekken met adembenemende uitzichten.

Adres Camping Vigna Sul Mar
Camping Vigna Sul Mar
Via Capanno di G. Garibaldi 20
44020 Lido di Pomposa
Ferrara, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties