estivotravel logo

  • Groot zwembadcomplex
  • Direct gelegen aan mooi zandstrand
  • Ruim opgezette gezinscamping
  • Gelegen in een dennenbos

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Village Pino Mare aan de Adriatische Kust
Camping Village Pino Mare biedt een perfecte setting voor de ideale vakantie. Camping Village Pino Mare ligt op slecht 1 minuut lopen van het privéstrand dat bereikbaar is via een loopbrug. Op het strand vind je 655 strandparasols met strandbedjes, zodat je optimaal kan genieten van het mooie weer. Ook is er een speelruimte voor de kinderen, die zich hier een hele dag kunnen vermaken. De camping biedt verder een gevarieerd activiteitenprogramma voor alle leeftijdsgroepen. Zo worden er sporttoernooien en themafeesten georganiseerd en er is volop entertainment. 
Ook aan de inwendige mens is gedacht. Op de camping vind je een restaurant en een bar. Hier kan je genieten van een Italiaanse pizza of vis van het verfijnde restaurant aan de rivier de Tagliamento. Wil je de lokale specialiteiten ontdekken? Er zijn ook gezellige restaurants in de buurt van de camping; Riviera (1km) en Sabbiadoro (7km).

Zwembaden op camping Village Pino Mare
Het grote zwembad wordt gemakkelijk het natuurlijke verzamelpunt voor overdag en ’s avonds. Het zwembad van de camping is ook ’s avonds geopend, zodat je aan het eind van de dag een verkoelende duik kan nemen. Rondom het zwembad is een ligweide met 250 ligbedden en een whirlpool. Er is ook een overdekt zwembad voor dagen waarop het weer slecht is, wat onwaarschijnlijk is in het zomerseizoen in Italië. Naast het zwembad kan je genieten van een jacuzzi, sauna of massage in het wellnesscentrum. Voor een verkoelend drankje kan je terecht bij de tropische bar aan het zwembad. 

Camping Village Pino Mare in de buurt van Lignano Sabbiadoro
In de omgeving zijn ook veel activiteiten zoals Acquasplash, een groot waterpark voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten raden we dierentuin Punta Verde en Parco Junior aan. 
Daarnaast zijn er in de omgeving vele excursiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld naar Venetië (100km) of Triëst (100km).

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Village Pino Mare” 
Een boottocht op de lagune in Marano. Heerlijk genieten van het dobberen op de zee en de prachtige natuur. 

Adres camping Village Pino Mare
Camping Village Pino Mare
Lungomare Riccardo Riva 15
33054 Lignano Sabbiadoro
Udine, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties