estivotravel logo

  • Groot waterpark
  • Direct aan de Adriatische Zee
  • Gelegen op ‘het Zonne-eiland’ van de Adriatische Kust
  • Boottochten met eigen catamaran vanaf de camping

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Villaggio Europa
Camping Villaggio Europa ligt niet ver van de stad Grado, op het meest noordelijke deel van de Adriatische kust richting Slovenië en Kroatië. Hier kan je genieten van een perfecte zomervakantie met zon, zomer, lekker eten en veel activiteiten. De Italiaanse keuken is ook volop aanwezig in de lekkere restaurants of bij een lunch in de strandbar. Het grote activiteitenprogramma met shows in de grote arena biedt voor ieder wat wils. Ook het animatieteam is druk met het organiseren van verschillende activiteiten. In de Mini Club kunnen de kids hun creativiteit kwijt en meedoen aan sportwedstrijden. Zelfs de oudere sportfanaten kunnen meedoen aan verschillende sporten. Daarnaast behoren watersporten als kanoën, zeilen en waterskiën ook tot de mogelijkheden.

Zwembaden op camping Villaggio Europa
Voor de waterratten heeft camping Villaggio Europa een groot zwembad met glijbanen en apart kinderbad. Er is een zwembad met hydromassage waar je heerlijk de spieren kunt ontspannen of een waterstroming waar je een wandeling kunt maken. De rivier in het zwembad met op drie verschillende snelheden regelbare stroming is innovatief en leuk om vrij in te zwemmen of te vermaken met de opblaasbare zwembanden. Rondom het zwembad zijn comfortabele ligstoelen te vinden en in de gezellige bar kan je genieten van een koud drankje of ijsje.

Camping Villaggio Europa in de buurt van Grado
Vanaf de camping worden met de eigen catamaran excursies georganiseerd naar het nabijgelegen eiland Barbana en het natuurpark aan de monding van de rivier Isonzo. Grado, ook wel klein Venetië genoemd, moet zeker worden bezocht! Een avondwandeling in de gezellige steegjes met kleine restaurants en ijssalons is een ervaring op zich. Liever een dag winkelen, dan is Palmanova Outlet Village aan te bevelen. Hier vind je echte Italiaanse kleding en merkartikelen. Als je uitgewinkeld bent, neem dan de tijd om de stad zelf te bezoeken. Een wandeling over de stervormige verdediging zorgt voor mooie uitzichten.

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Villaggio Europa”
Voor een historische uitstap zijn de Romeinse opgravingen in Acquilea zeker een bezoek waard. Acquielea was een belangrijke stad gedurende de Romeinse tijd en is nu onderdeel van het Unesco werelderfgoed.

Adres camping Villaggio Europa
Camping Villaggio Europa
Via Monfalcone 12
34073 Grado
Gorizia, Italië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties