estivotravel logo

  • Gerenoveerd en uitgebreid waterpark
  • Aan 1500 meter lang zandstrand
  • Volledig verzorgd vakantieresort
  • Ontelbare activiteiten op de camping

Bekijk meer afbeeldingen

Prijzen en beschikbaarheid

Camping Zaton Holiday Resort
Camping Zaton Holiday Resirtis veel meer dan een gewone camping. Het is een echt vakantieresort met veel faciliteiten en activiteiten, direct gelegen aan een 1500 meter lang zandstrand. Het strand is verdeeld in verschillende secties waar de hele dag door activiteiten zijn. Op het strand zijn er naast ligbedden en parasols, ook beachvolleybal en veel watersporten. Hier kun je heerlijk genieten met het hele gezin in de snackbars, speeltuinen en grote opblaasbare bergen/eilanden in het water. De sportliefhebbers komen ook zeker niets te kort. Er zijn 12 tennisbanen, volleybal-, basketbal-, voetbal- en handbalvelden. Op de camping is er ook de mogelijkheid om paarden te huren en prachtige tochten maken in de omgeving. Voor de kinderen is er een kinderclub met de hele dag verschillende activiteiten. De dag afsluiten kan met het hele gezin bij een van de avondshows. Vervolgens kan de jeugd de dansmoves showen in de discobar ‘Saturnus’. Camping Zaton Holiday Resort heeft het allemaal!

Zwembaden op camping Zaton Holiday Resort
Het zwembad op camping Zaton is legendarisch. In de afgelopen jaren is het helemaal gerenoveerd en uitgebreid. Het biedt nu 2 zwembaden voor jongeren en volwassenen, een kinderbad, 3 kleinere zwembaden met jacuzzi, 2 onderling verbonden zwembaden voor de kinderen en een spraypark voor de kleinsten. Rondom het zwembad is er een groot zonneterras met gratis ligstoelen en een bar. Alles wat je maar kan wensen in een heus waterpark op de camping!

Camping Zaton in de buurt van Nin en Zadar
Op 20 kilometer van camping Zaton ligt Zadar. Dit is het culturele, economische en administratieve verkeerscentrum van Noord-Dalmatië. De stad is 3000 jaar oud en was eeuwenlang de hoofdstad van Dalmatië. In Zadar is een grote voetgangerszone, waardoor het heerlijk is om te wandelen door de oude straatjes. De camping ligt in het kleine toeristenoord Zaton. Deze plek heeft een unieke combinatie van architectuur, ongerepte natuur en een cultureel erfgoed. Het is een levendige plek. De camping organiseert zelf ook excursies. Zo is vanaf de camping een bezoek mogelijk naar één van de nationale parken of steden. Ook kano- of raftexcursies worden aangeboden. 

“Onze tip tijdens een verblijf op camping Zaton”
Niet te missen tijdens een tripje naar Zadar zijn de Zonnegroet en het Zeeorgel. Langs de waterkant loopt de boulevard Riva Nova die eindigt bij deze twee bijzondere kunstwerken. De Zonnegroet is een grote cirkel met zonnepanelen die ’s avonds een lichtshow geeft. Het Zeeorgel wordt bespeeld door de golven van het water, waardoor de melodie steeds verandert. Samen levert dit een bijzonder schouwspel!

Adres camping Zaton Holiday Resort
Zaton Holiday Resort
Draznikova 76t
23232 Nin
Dalmatië, Kroatië

Prijzen en beschikbaarheid


Estivotravel Last minute campingvakanties

Terug naar pagina Estivo vakanties