glampings.com website

Glampings.com

Glampings-logo

Glamping (glamorous camping) is logeren in een unieke accommodatie die volledig verzorgd klaarstaat bij aankomst, in combinatie met luxe faciliteiten of een bijzondere kampeerbeleving.

Ga naar website

Beschrijving

Glamping, het nieuwe kamperen!

Wat verlangen we nu weer naar het ontdekken van bijzondere bestemmingen en unieke glamping accommodaties. De afgelopen tijd hebben de campings en parken zich weten aan te passen aan de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we nog steeds veilig op vakantie, want er zijn in Nederland nog zoveel mooie plekken en glampings te vinden.

Je hebt bij Glampings.com de keuze uit o.a. luxe ingerichte safaritenten, Tiny houses, natuurhuisjes, strandhuisjes, avontuurlijke boomhutten, romantische lodges met hottub of bijzondere Pods met een prachtig uitzicht. Niet alleen in Nederland maar ook in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk en Spanje.

Op Glampings.com heb je direct inzicht in de prijs en beschikbaarheid van het aanbod op campings en parken. De boeking verloopt veilig en direct via de aanbieders, hierdoor betaal je nooit nooit teveel en behoud je het persoonlijke contact met de eigenaar.

Glampings.com

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts; al méér dan 10 jaar dé expert op het gebied van bijzondere vakantieverblijven.

Accommodaties

Accommodaties