lux-camp.nl website

Lux-Camp.nl

Zorgeloos uw vakantie voor 2023 boeken?

U kunt nu al boeken voor 2023 op Lux-Camp.nl, zonder risico en met gunstige vroegboekvoordelen.

Ik wil vroegboeken voor 2023
Gratis annuleren tot 1 februari 2023!

lux-camp-logo
Lux-Camp heeft op meer dan 1000 topcampings in 11 vakantielanden, waaronder Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië met alleen hoogwaardige accommodaties.

De campings hebben ieder hun eigen karakter en sfeer en of de klant nu op zoek is naar rust of juist in de feeststemming is, men vindt bij Lux-Camp.nl een passende vakantie voor het hele gezin. Men kan kiezen uit een enorme selectie accommodaties – van safaritent tot stacaravan.

Op elke camping waar Lux-Camp bemiddelt werken vriendelijke en competente medewerkers van de aanbieders Homair, Al Fresco, Easy-a-Tent, Human Travel, Happy Camp, Roan, Go4Camp, Gebetsroither, Eurocamp etc, of van de camping zelf.

Lux-Camp.nl

Lux-Camp is een Nederlands-Zwitserse organisatie, gevestigd in Waalwijk. Lux-Camp.nl maakt deel uit van CampingVision AG en is gespecialiseerd in het organiseren van luxe kampeervakanties sinds 1994. Op dit moment heeft Lux-Camp.nl websites in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Polen, Denemarken, Groot Brittannië, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije met kantoren in Waalwijk, Kopenhagen en Genève. Uiteraard is Lux-Camp.nl aangesloten bij SGR.