vacanzecolcuore.com website

Vacanze col Cuore | Glamping & more holidays

vacanzecolcuore-logo
Vacanze col Cuore. Your Glamping & more holidays in Italië én Nederland!

Ga naar website

Vacanze col Cuore is een trots familiebedrijf met 4 Luxe Glamping Resorts, 3 Camping Boutique’s en 1 Residence. Verblijf aan het Gardameer, het Idromeer, in het Toscaanse binnenlandde kust van Toscane of in Twente in Nederland. Ervaar een unieke vakantie op prachtige locaties omgeven door groen. Geniet van een vakantie met het gezin, de hele familie, met zijn tweeën of met vrienden.

Daarom VacanzecolCuore.com

  • Nederlands/Italiaans familiebedrijf
  • Glampingspecialist
  • Unieke Glamping accommodaties
  • Populaire vakantiebestemmingen in Italië en in Nederland.

VacanzecolCuore.com biedt unieke Glamping vakantiebestemmingen, gelegen in een prachtige omgeving waarbij zeer veel aandacht is besteed aan luxe, comfort, ruimte, privacy, quality time en rust. Dit in combinatie met uitstekende service ter plaatse en voorzieningen als zwembaden met glijbanen, Top Class restaurants, animatie met activiteiten, pizza bakken en disco’s. Maar ook aan de volwassenen wordt gedacht en organiseert Vacanze col Cuore activiteiten, zoals wijnproeverijen & Italiaanse avonden. Kortom genieten voor jong en oud.

De vakantieverblijven van VacanzecolCuore.com bestaan onder andere uit Glamping Safaritenten, Lodgetenten, Air Lodges, Spotty Lodges, uiteraard allen voorzien van privé sanitair. Naast de Glamping verblijven zijn er ook ruime compleet ingerichte Cottages Next, Coco Suites, Bohemian Lodges, luxe villa’s en appartementen.

Vacanze col Cuore Glamping and more