villatent logo

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Het park heeft diverse speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden.

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

Villatenten op RCN de Schotsman

Er staan vier Compact Villatenten op RCN de Schotsman. De tenten staan naast elkaar en zijn volledig ingericht voor maximaal vier personen. (160 t/m 163 op de plattegrond.) De Compact tent is uitermate geschikt voor een heerlijke glampingvakantie of gezellig glampingweekend. Met het gezin of lekker met z’n tweetjes. De tent heeft een binnenruimte van 16 m² en is uitgerust met alle belangrijke benodigdheden om luxe te kamperen: een keuken, twee slaapkamers en stijgerhouten meubels. Het ruime terras van 12 m² met een gezellige picknicktafel en een comfortabele driezitsbank met kussens maakt het helemaal af.

Op deze camping zijn alle Compact Villatenten voorzien van eigen sanitaircabines met daarin een toilet, wastafel en douche. De cabines bevinden zich nabij de Villatenten.

De safaritenten worden dit voorjaar gebouwd en zijn beschikbaar vanaf 1 juni.

 
Liever een tent mét sanitair? Op RCN de Schotsman verhuren wij ook de Villatent XL met sanitair.

Lees meer over vakantiepark RCN de Schotsman

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 4
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Land: Nederland
Regio: Zeeland
Plaats: Kamperland


Terug naar pagina Villatent.nl

Villatent.nl