Duinhoeve.nl – 26 nieuwe safaritenten

duinhoeve.nl-logo

Luxe kamperen in Udenhout | Nabij de Loonse en Drunense Duinen | Kindvriendelijk Brabants vakantiepark

Duinhoeve.nl, een prachtig vakantiepark in Brabant heeft 26 nieuwe safaritenten. Volledig ingericht met een eigen keuken en de meeste ook een eigen badkamer. Perfect voor een echt glamping gevoel. Er zijn safaritenten voor 5 personen en glamping deluxe 5 personen tenten. Overnacht in een luxe safaritent en geniet van een bijzondere kampeervakantie op een glamping. Recreatiepark Duinhoeve is een glamping met safaritenten in Brabant waar u van een compleet onbezorgde vakantie zult genieten.

Bekijk en boek een safaritent en profiteer van 20 % korting vanaf 7 dagen: https://www.duinhoeve.nl/safaritenten-brabant

Duinhoeve.nl is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Duinhoeve.nl is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Duinhoeve.nl.

Duinhoeve.nl