Mölke-logo

6 bijzondere glapmingtenten vormen samen een gezellig onderkomen voor jouw groep!


Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Ben je op zoek naar een unieke accommodatie voor een groot gezelschap, waarbij iedereen lekker zijn eigen plekje heeft maar je elkaar op de grote buitenruimte wel op kan zoeken? Dan is deze groepsaccommodatie wat voor jou!
De glampingtenten staan op een weids plekje aan de Regge en staan op de pop-up glamping, waar jullie fijn samen kunnen komen. De zes tenten zijn knus ingericht en alledrie voorzien van een eigen badkamer, woonkamer, keuken en slaapruimte.

Kom je met de familie? Dan zijn deze glampingtenten het perfecte onderkomen! Er zijn stapelbedden aanwezig voor de kids, er zijn comfortabele tweepersoonsbedden voor volwassenen en er is veel ruimte om lekker buiten te spelen en plezier te maken! Ook liggen de speeltuinen, het zwembad en het restaurant op een steenworp afstand.
Zijn jullie een vriendengroep? Laat de vakantie in festivalsferen maar beginnen! Je hebt allemaal een eigen plek, in een feestelijke glampingtent. Geniet van een drankje op de aangrenzende pop-up glamping en steek de BBQ samen aan voor een echte Slow Living ervaring!

De huisjes welke samen deze groepsaccommodatie vormen, zijn onze twee Riverdomes, twee Panorama Lodges en twee Safaritenten met privé sanitair.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 28
Huisdieren toegestaan: Nee
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Molendijk 107, 7466 PD Zuna, Overijssel, Nederland
Telefoon: +31 054 8512743


Terug naar pagina Mölke Vakantiepark

Vakantiepark Mölke