Mölke-logo

Slaap in Mölkes achtertuin aan de Regge bij de Buren. Geniet van een heerlijke festival sfeer en maak gebruik van al onze faciliteiten!


Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Kom logeren in de achtertuin van Mölke aan de Regge. Deze achtertuin ligt direct aan het riviertje de Regge en grenst aan onze glamping. Zo heb je de Twentse hooilanden, het water van de Regge en onze 5 sterren faciliteiten allemaal binnen handbereik. En zoals je weet is buurmans gras altijd groener. In dit geval met een heerlijke festivalsfeer: gezellige tentjes, fijne stoeltjes, schattige lampjes, fantastisch uitzichten en lekker lokaal eten en drinken van Mölke en alle (over)buren! Geniet bij ons "Aan de Overkant, in Twente" van Slow Living. Wat dat precies is? Als tijd ons kostbaarste bezit is, dan is Twente de Rijkste regio van Nederland. Hier leven we net allemaal iets rustiger. Vergelijk het met je weekend: leuke dingen doen in de natuur, bourgondisch genieten en lachen met elkaar. Bij ons ga je o.a. fluisterbootje varen, hiken en biken in Twente, de heide op, drankjes drinken in de Hooilanden en meer. Dit vrije leven kun je bij ons vieren aan de Overkant. We garanderen je écht oplaadgarantie!

Buurmans tentje is voorzien van:

  • Een 2p bed in de Awajitent met standaard opgemaakte bedden;
  • Een bijzettentje voor eventuele kids met ook 2 bedden (bij elkaar slapen? Je kunt de matrassen ook in de Awaji kwijt);
  • Elektriciteit voor je telefoon etc.; 
  • Een koelkast voor je koude drankjes;
  • Een lampje voor als het donker wordt;
  • Een gastoestelletje om te koken;
  • 2 heerlijke ligstoeltjes. Ook verplaatsbaar om wat te drinken met je buren; 
  • Toegang tot ons 5 sterren sanitairgebouw. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Max. aantal personen: 4
Huisdieren toegestaan: Ja
Kindvriendelijk: Ja
WIFI aanwezig: Ja

Vakantiepark & Partycentrum Mölke
Molendijk 107, 7466 PD Zuna, Overijssel, Nederland
Telefoon: +31 054 8512743


Terug naar pagina Mölke Vakantiepark

Vakantiepark Mölke